AndraTankar – Nya Tankar

Vägleder och förändrar med hypnos, BWRT och visualiseringar

Det mesta inom oss styrs av hjärnan, och ibland har vi skaffat oss beteenden, vanor eller fobier som vi inte vill ha men som är svåra att bli av med själv. Eller om vi vill förbättra något men stampar på samma ställe. Då är det skönt att få hjälp att ändra tankarna och få andra tankar. Nya tankar.

På AndraTankar är vi certifierade och använder hypnos, BWRT, visualiseringar och andra vägar för att uppgradera dig på olika sätt.  Se dig själv som en dator som behöver installera nya program eller ta bort några buggar. Det är mycket lättare än du tror att förändra dig om du får lite vägledning och hjälp.

Må bättre och nå dina mål

Detta hjälper AndraTankar dig med

Visst vore det skönt med AndraTankar ibland?

Visst vore det skönt att bli av med de där tankarna som hela tiden återkommer och skapar problem? Även om du vet att du vill överkomma hinder så är det svårt för du har beteenden och mönster som tränger sig före. 

Att få bort det gamla och tänka nytt. AndraTankar ger dig ger dig nycklarna och verktygen att bli av med rädslor och problem eller bygga upp styrkor och nå mål. Det är ett samarbete mellan dig och Anette som kommer vägleda dig till dina AndraTankar och den förändring som du önskar.

Tänk dig att du är som en dator. Och Anette är den som kan ta bort sådant du inte vill ha i datorn. Det kan vara allt från datavirus eller buggar, eller avinstallera program som inte borde finnas där. Och ibland ersätter AndraTankar det som tas bort med kraftfulla program som kan hjälpa dig ännu mer.

Du har en plastisk hjärna

Det bästa är att din hjärna är plastisk, det vill säga har förmågan att förändras. Den verklighet vi ger den blir den som den ställer in sig på. Det du idag upplever som ett problem, kan imorgon vara löst. Det enda som behövs är din tillit och vägledning du kommer du nå det mål du önskar.

Ta tag i det nu. Hör av dig så löser vi det tillsammans. Välkommen!

Så mycket kan AndraTankar hjälpa