Välkommen till mig!

Jag guidar dig och du följer med. Resultatet kommer ge dig de förändringar du önskar.

Jag har själv varit med om så otroligt mycket bra förändringar att jag känner hur jag vill dela med mig till andra.
Jag har hypnotiserat mig så jag har blivit av med både astma och allergi. Jag har hypnotiserat mig i min träning på gymet så jag har kunnat lyfta flera gånger tyngre vikter. Jag har genom hypnosen optimerat min hälsa och min livstid. Allt det och mycket mer är möjligt. Jag håller fortfarande på att uppgradera mig på vissa områden. Det bästa?

Jag är nu fullt utrustad med helt fantastiska verktyg och metoder för att hjälpa dig.

Jag har utbildat mig inom flera områden kring hjärna och hälsan i vårt inre och yttre. Hypnos, BWRT, Visualisering, Psykosexualitet och mycket mer.

Jag är så oerhört glad att kunna säga detta: Min praktik är snart klar. Från augusti går det bra att boka. Jag arbetar mest online, men kan även ta emot på praktiken.

Min hemsida är äntligen klar.

Jag har haft den stora äran att få arbeta med Stefan Andersson. Han är en grym webdesigner och hemsidekonstruktör, och han har gjort ett helt otroligt arbete med att bygga min hemsida. Jag är exalterad och så taggad på att gå igång med allt det nya.

Välkommen in till hemsidan och välkommen att boka tider hos mig. Jag kan göra skillnad i ditt liv.