AndraTankar –  För välmående och uppgradering

AndraTankar drivs av Anette Skåhlberg.
I egenskap av diplomerad och certifierad Neuropsykopatolog, Hypnositör och Mental coach, hjälper Anette människor att omprogrammera hjärnan till att må och prestera bättre. Hon möter och hjälper många i sin verksamhet både på sin praktik i  men även i Stockholm och Göteborg och andra ställen hon befinner sig i sitt arbete. Hennes arbetsplats är hela världen och många av hennes sessioner sker online. Hon tar emot engelsk- och svensktalande klienter. Anette har hjälpt flera hundra människor, med allt från fobier och rädslor, till självkänsla och ångest samt styrkor och värde.

Hennes hypnos-sessioner är behagliga och avkopplande med effektiva resultat.
Hon har även utvecklat sina boost-slingor med visualisering som är till stöd för att få hjärnan att just ändra tankar och få andra tankar till att bli rutin och vana.

Aktivt lyssnande används för att lyfta både energin och den mentala fokuseringen hos AndraTankar’s sina klienter. Hon hjälper många att bli av med inneboende hinder likväl som att utveckla färdigheter.
Anette arbetar även som psykosexuell terapeut och med lyssnandet som kraft.
Hon får många att hitta sina vägar eller klippa band, och att våga ta de steg de länge drömt om.

Anette har hjälpt flera hundra människor, med allt från fobier och rädslor, till självkänsla och ångest samt styrkor och värde.  Hennes arbetsplats är hela världen och många av hennes sessioner sker online. Hon tar emot engelsk- och svensktalande klienter.

AndraTankars verktygslåda

Vem är Anette?

Anettes stora intresse är hjärnan och alla dess neuroner och nervbanorna som tar sig som motorvägar ut i kroppens alla vrår. Hon fokuserar på vad vi människor är kapabla att göra om vi förstår vilka resurser vi har och ser till att använda dem. Hon har varit aktiv hypnositör i snart ett decennium, och vidareutbildar sig hela tiden för att möta tidens nya metoder som effektivt gör förändringarna för den som behöver.

När hon inte arbetar med Andratankar utvecklar hon sitt andra företag där hon är en skapande konstnär. Hon har skrivit över femtio böcker. Hon har gjort drygt tjugo filmer varav två är långfilmer (2001, 2019), och  skrivit närmare trettio pjäser och musikaler samt mer än hundra låtar.
Privat tar hon varje chans till långa regnpromenader och älskar att growla till metalmusik eller lyfta tunga vikter på gymet.
Kuriosa: Hon  har ett träd med fem grenar tatuerat över hela sin kropp, som var och en representerar hennes fem barn.

AnetteSkahlberg.com hittar du mer info om Anettes  övriga verksamhet som filmare, författare etc..

Relevant utbildning i urval

  • 1987 Gympaledare
  • 1988 Gyminstruktör
  • 1990 Hälsorådgivare
  • 2013  Hypnotisör och avancerad hypnos hos Jeffrey Stephens i Boston, USA.
  • 2014  Certifiering i professionell hypnos hos Jonathan Chase vid Hypnoarts Academy, England
  • 2019 Certifierad BWRT Neuro psykopatolog och terapeut.  England.
  • 2020 BWRT diplomerad Psychosexual Disorders Specialist England
  • 2020 Anatomi och Fysiologi.

Aktiv Medlem i

  • The British BrainWorking Research Society Ltd
  • International Hypnotist guild

AndraTankar är momsregistrerad och ansvarsförsökrad